Finn produktet du leter etter

Søk etter navn, kategori, beskrivelse, materiale osv.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Tilboligen

Tilboligen.no er en norsk nettbutikk som har et stort utvalg av produkter til hus og hage. Nettsiden drives av erfarne medarbeidere som har lang erfaring med salg og av produkter i dette segmentet!

Nettbutikken Tilboligen.no ble lansert i 2009. Vi har siden oppstarten opplevd stor vekst, og vi jobber hver eneste dag knallhardt for å kunne tilby Norges befolkning et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til hus og hage. Kontoret vårt er godt plassert i sommerbyen Horten i Vestfold. Lageret vårt ligger i Skien, og våre samarbeidspartnere finner du i hele verden! Teamet vårt består av unge, ambisiøse folk som brenner for netthandel. Vi strekker oss langt for å være best på service og kunnskap om produktene våre. Målet vårt er også å bli best på logistikk av alt fra en liten lampe til store drivhus på 50kvm!

I Tilboligen.no sitt sortiment finner du alt fra kjente merkenavn som Juliana Drivhus, JABO, Dunster House, Espegard bålpanner og mange, mange fler. Ta gjerne kontakt med oss på mail: post@tilboligen.no eller ring oss på telefon 93 44 28 90 mellom kl 08.00 og 16.00 (mandag til fredag).

Vi er stolt av at vi kan garantere en trygg handel hos oss. Les mer om dette på siden kjøpsvilkår.

Riktig god handel!


Henrik Haukelidsæter

Daglig leder

Henrik Haukelidsæter

Holder i trådene og legger til rette slik at alt funker slik vi ønsker for at våre kunder skal få best mulig opplevelse når de handler med oss.


Elisabeth Haukelidsæter

Kunde ansvarlig

Elisabeth Haukelidsæter

Sørger for effektiv og god kundebehandling i alle ledd.


Lucy Jacobs Nilsen

Salg og markedsføring ansvarlig

Lucy Jacobs Nilsen

Optimalisere alle våre sosialemedie kontoer og skape innhold som gjør det enkelt for våre kunder og forstå hva Tilboligen har å tilby.