Finn produktet du leter etter

Søk etter navn, kategori, beskrivelse, materiale osv.

  • Hjem /
  • Hagekonkurranse

Product was successfully added to your shopping cart.

Send inn ditt bidrag for å delta i konkurransen!

Send oss et bilde av din hage (enten nåværende, eller fra ifjor) med en kort forklaring om hvorfor hagen din fortjerner et drivhus!

Vi i Tilboligen skal velge ut 3 deltakere hver onsdag i seks uker - hvert av disse bildene skal stemmes frem på vår Facebook-side! Bildet som får flest likes i løpet av konkurransen blir kåret som vinner - og skal få tilsendt et drivhus til en verdi av 35.000 kr!

Regler:

  1. Alle bilder må sendes inn på tilboligen.no/hagekonkurranse
  2. Deltakeren som får flest likes på bilde sitt i slutten av konkurransen, vinner et drivhus og eventuelt tilbehør til en verdi av 35.000,- fra Juliana. Prisene er basert på veiledende priser (dvs. ikke tilbudspriser).
  3. Kjøp av likes er forbudt, og deltakere som mottar falske (eller kjøpte) likes på sitt bidrag blir diskvalifisert fra konkurransen.
  4. Konkurransen åpner 14. februar 2018, da kan du starte å sende inn ditt bidrag. Konkurransen varer frem til vinneren blir kåret 11. april 2018.
  5. Bilder som sendes inn til konkurransen kan E-handel Invest AS (Tilboligen.no) bruke i sin markedsføring både i sosiale medier og på tilboligen.no.
  6. Når du sender inn bidrag til konkurransen godkjenner du at din e-posten blir lagt til på vår nyhetsbrev liste.