Finn produktet du leter etter

Søk etter navn, kategori, beskrivelse, materiale osv.

Inspirasjon

Product was successfully added to your shopping cart.
Vinter i drivhuset

Vinter i drivhuset

Et drivhus er et hagetilbehør som ikke bare bør være beregnet til sommeren![...]Hvorfor kjøpe fundament?

Hvorfor kjøpe fundament?

Det er viktig at et drivhus står på et sterkt og stabilt fundament, som er godt forankret i jorden.[...]Hvilken størrelse på drivhuset passer best for meg?

Hvilken størrelse på drivhuset passer best for meg?

Når man skal investere i et drivhus, er det viktig å ta utgangspunkt i sitt eget behov...[...]Glass eller polykarbonat til drivhuset?

Glass eller polykarbonat til drivhuset?

Når man skal velge bekledning til drivhuset sitt, har man i utgangspunktet to valgmuligheter: klart glass eller polykarbonat, som ikke er gjennomsiktig.[...]Julebelysning

Julebelysning

Julen og ventetiden fyller desember med en magisk stemning som er helt unik.[...]Hjemme hos Kristin!

Hjemme hos Kristin!

I Horten by finner man mange skjulte perler, og en av de mest enestående er hagen til Kristin! På en helt nydelig dag i August tok vi turen til henne for å se hvordan denne flinke damen bruker drivhuset hennes.[...]Hjemme hos Tove!

Hjemme hos Tove!

Tove er en dame med stil! Jeg hadde gleden av stikke en tur innom henne torsdag 6 Juli for å ta en titt på det fantastiske drivhuset hun har stående i hagen! [...]Hjemme hos Sverre og Ellen!

Hjemme hos Sverre og Ellen!

Onsdag 5 Juli hadde vi den store gleden av å besøke Sverre Thorshaug og Ellen Jonsrud! Dette gjestfrie og flinke paret har tidligere kjøpt Juliana Gartner 18,8 av Tilboligen.no.[...]Gjør hagen klar til sommerferie med barna!

Gjør hagen klar til sommerferie med barna!

Alle barn ser frem til sommerferien. Det er tiden for å sove lenge, få venner på besøk og ha nye eventyr i hagen! Her kommer våre beste tips og triks for å krydre opp sommeren 2017 med barna, og prøve noe nytt[...]9 artikler

per side