Finn produktet du leter etter

Søk etter navn, kategori, beskrivelse, materiale osv.

Product was successfully added to your shopping cart.
Dansk design & kvalitet

Dansk design & kvalitet

I 1963 etablerte Mogens A. Stærmose den virksomheten som i dag bærer navnet Juliana Drivhus A/S, som ble startskuddet på mer enn 50 år med spennende utvikling.

Alle Juliana drivhus er bygget på dansk designs prinsipper om enkelhet, estetikk og

funksjonalitet. Den kraftige profilkonstruksjonen gjør husene robuste og funksjonelle

samtidig som drivhusene er vakre utseendemessig. Et Juliana drivhus er en estetisk ramme med kjærlighet for detaljer.

Juliana Drivhus har mer enn 50 år med erfaring bak seg. Drivhusene er gjennom alle år tegnet, fremstilt og videreutviklet på den danske fabrikken som sto ferdigstilt i 1999. I dag står tredjegenerasjon i spissen for familievirksomheten, og produksjonen av Juliana drivhusene skjer fortsatt på fabrikken i utkanten av Odense.

Hvorfor fabrikk i Danmark?

Igjennom 1990 årene var det en stor outsciurcing blant danske virksomheter. Lønnstungt arbeid ble flyttet til Østeuropa og senere til Fjernøsten, dette var også vurderinger som Juliana måtte ta stilling til.

To grunnleggende faktorer ble avgjørende for beslutningen om å bli i Danmark. Det ene er det faktum, at produksjon og produktutvikling henger tett sammen, og for Juliana er produktutvikling helt avgjørende for å kunne klare seg i et marked hvor forbrukerne ønsker nytenkning og innovative løsninger.

Den andre grunnen er at drivhus er et sesongprodukt, og hvis produksjonen ligger i den andre enden av verden mister man noe av fleksibiliteten.

Derfor ble det besluttet å investere i å bygge en helt ny fabrikk ved den fynske motorvei. Den flotte fabrikken sto klar til innflytning i 1999, og her kunne man samtidig presentere en rekke automatiseringstiltak, som gjorde produksjonen mer effektiv.

Med Juliana får du et drivhus som er kjennetegnet på ”Danish design” fra utvikling av idé til fremstilling av ferdig produkt!

Kategori: Tips & Triks

Bruk synkende rekkefølge

     

10 artikler

1
Loading ...Load More ...
Bruk synkende rekkefølge

     

10 artikler

1