Finn produktet du leter etter

Søk etter navn, kategori, beskrivelse, materiale osv.

Product was successfully added to your shopping cart.
Hjemme hos Tove!

Hjemme hos Tove!

Tove er en dame med stil! Jeg hadde gleden av stikke en tur innom henne torsdag 6 Juli for å ta en titt på det fantastiske drivhuset hun har stående i hagen!

Som mange kunder hos oss, valgte Tove også herdet glass til hennes Juliana Premium 10,9m2 drivhus. Denne nydelige og solrike torsdagen var det en ekstra bonus med glass i drivhuset, da vi fra verandaen enkelt kunne se utsikten til havet gjennom drivhuset.  

Tove forteller at hun hadde hørt om nettbutikken vår og tok derfor en tur til showrommet i Horten for å se på utstillingsmodellene vi har utstilt der – og da var det gjort! Hun satt stor pris på at hun ble godt tatt imot når hun kom til showroomet og opplevde kundeservicen som ”veldig bra” helt fra starten av.

På vei ned til hagen forteller Tove om tilbehøret som har vært av stor hjelp for henne i drivhuset. Blant annet finner jeg skyggenett  som beskytter plantene på varme dager som dette, og en flott integrert hylle som er praktisk, pen og tar liten plass i drivhuset. Det er mange flotte farger og mye liv som spirer frem fra alle hjørner og jeg legger fort merke til sitron, agurk, bønner og tomatplanter som stolt strekker seg opp mot solen.

Det er en stor glede, men ikke overraskelse å høre at drivhuset til Tove har vært i bruk hver dag siden hun fikk det levert hjem i mai måned. Mange kaffe kopper har blitt dukket og lange sommerkvelder har blitt tilbrakt i drivhuset med venner, barnebarn og andre fra nabolaget. For meg virker det som om drivhuset til Tove er blitt til et samlingsted med mye trivsel og glede for veldig mange! 

Kategori: Kundebesøk

Bruk synkende rekkefølge

     

Vare 1 til 18 av totalt 478

27
Loading ...Load More ...
Bruk synkende rekkefølge

     

Vare 1 til 18 av totalt 478

27