Finn produktet du leter etter

Søk etter navn, kategori, beskrivelse, materiale osv.

Product was successfully added to your shopping cart.
Hjemme hos Kristin!

Hjemme hos Kristin!

I Horten by finner vi mange skjulte perler, og en av de mest enestående er hagen til Kristin! På en helt nydelig dag i August tok vi turen innom Kristin for å se hvordan hun bruker drivhuset i sin hverdag.

Etter en tilfeldig tur innom showroomet vårt i Horten falt Kristin fort for Juliana drivhus som stod utstilit. Det tok ikke lange tiden før hun bestemte seg for at dette var noe hun måtte ha. Hun bestilte Juliana Premium 10,9 med fudament, automatiske vindusåpnere og takpynt som settes på toppen av drivhuset (et svært populært tilbehør som gir drivhuset en herskapelig look og holder fuglende unna).

Jeg kjente fort en behagelig atmosfære da jeg kom inn gjennom porten hos Kristin. Jeg fikk for et inntrykk av at hage, natur og drivhus er noe Kristin elsker å bruke tid på, da det gir henne litt ekstra glede og energi i hverdagen. 

Hun Forklarte at drivhuset er mye brukt til kos og hygge, hvor hun ofte inviterer folk inn på besøk – noe hun elsker! Hvite skyggenetter henger elegant ned fra taket, rustikk-møbler utfyller plassen på en perfekt måte, som gjør det umulig for meg å si ”nei” når hun inviterer meg inn i drivhuset for en kopp kaffe!

Kristin gleder seg allerede til neste sesong og å sette seg mer inn i dyrking. Men før den tid blir det mye kos og hygge i både høst og vinter! Med hennes øye for detaljer er det ingen tvil om at dette fortsetter å være et magisk uteområde som skaper mye trivsel for mange! Takk for et inspirerende og hyggelig besøk.

Kategori: Kundebesøk