Finn produktet du leter etter

Søk etter navn, kategori, beskrivelse, materiale osv.

Product was successfully added to your shopping cart.
Gjør hagen klar til sommerferie med barna!

Gjør hagen klar til sommerferie med barna!

 

Barn som spiller om sommerenAlle barn ser frem til sommerferien. Det er tiden for å sove lenge, få venner på besøk og ha nye eventyr i hagen! Her kommer våre beste tips og triks for å krydre opp sommeren 2017 med barna, og prøve noe nytt:

 

ET HOPPESLOTT FOR HAGEN

Hvorfor skal hoppeslott kun høre til i bursdager?! Det gir timesvis med moro, lyser opp hagen og er et hvert barns drøm å ha hjemme!

DYRK DINE EGNE TOMATER

Å dyrke en plante og se den vokse er givende! Det gir eierfølelse og ansvar, og barna synes det utrolig morsomt traske inn og ut av drivhuset, og å se planten sin vokse og gro.

PRØV REBUS I HAGEN

Inviter noen venner på besøk og få barna ut i hagen. Rebus er inkluderende og får dem til å bruke hodet samtidig som de bruker opp litt energi (som kommer godt med før legge tid..)

INVESTER I EN SANDKASSE

Alle kan sikkert tenke seg å bo ved stranden.. så hvorfor ikke ta litt av stranden hjem? Sandkasser dyker kreativitet og er morsomme for store og små.


Barn rundt bålpannenLAG EN VANNSKLIE

Gjør noen få justeringer på det 'ellers vanlige' lekestativet. Det er utrolig hvor stor forskjell litt vann og såpe kan gjøre!

FÅ BÅLPANNEN PÅ PLASS

Nyt de lange sommerkveldene fullt ut! Bålpannen gir koselig stemning og får alle til å slappe av. Senk skuldrene og kos dere mens solen går ned.

MALEKRIG

Tilføy litt farge! Fyll vannpistolene med vannmaling, ta på gamle klær, og ha en malekrig.

CAMPING I HAGEN

Å sove et annet sted enn i senga si er stas! Sett opp teltet og ha deres eget lite eventyr.

 

 

Kategori: Tips & Triks

Bruk synkende rekkefølge

     

2 artikler

1
Loading ...Load More ...
Bruk synkende rekkefølge

     

2 artikler

1