20. sep. 2018 | Båloppskrifter
Toast
Mye spennende kan lurer seg i mellom to skiver. Her er det en favoritt for enhver smak!
Oppskriften hentet fra Fridas bålmat.
Ingredienser:Ost og skinke
Bringebær og mascrapone
Sjokolade og banan
Eple og kanel
|
Slik gjør du:______ Hell litt olje på skivene. Legg først på ost, så skinke, deretter ost igjen. Legg på toppskiven. Stekes i toastjernet til osten har smeltet. Skinken kan byttes ut med en mer smakfull dansk salami eller annet pålegg. Server gjerne med ketchup. ______ Smør mascarponeost på skivene. Ha på bringebærsyltetøy. Legg på toppskiven. Stekes i toastjern til gyllenbrun farge. _____ Smør sjokade på brødet, legg på skiver av banan og ha på toppen. Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun. _____ Del eplene i passe tynne skiver. Smør mascarponeost på topp og bunn og legg eplene på brødet, strø på kanel og legg på toppen. Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun. |